Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Derde etappe Boels Ladies Tour voor Hall

Donderdag 03 september 2015

Women - De derde etappe van de Boels Rental Ladies Tour is gewonnen door Lauren Hall. De Amerikaanse verschalkte haar medevluchtster Marta Bastianelli op de streep. Kirsten Wild won de sprint voor de derde plaats.

Bastianelli is de nieuwe leidster met een tel voorsprong op Hall. Dhoore - winnares van de eerste twee etappes - zakt naar de derde stek. "Ik ben blij met deze ritzege" aldus Hall na afloop. "ik wist dat we een kans zouden hebben om weg te blijven als we de plaatselijke ronden zouden halen. Dat ik op een tel naast de leiderstrui grijp, maakt me niet zoveel uit. Ik kwam hier toch niet voor het klassement en morgen zou ik die toch zo kwijt zijn in de tijdrit van morgen."

Geen verwachtingen

Ook Bastianelli koestert niet direct ambities om de eindzege binnen te halen. "Ik ben helemaal geen goede tijdrijdster, dus ik verwacht er niets van. Limburg ligt me op zich wel. Ik ben blij met mijn optreden van vandaag, Maar in dit weer en in de sprint was Lauren gewoon te sterk" aldus de oud-wereldkampioene in Tiel. De rensters vertrokken in de stromende regen, toch inspireerde het meer aanvalsters - waaronder Winanda Spoor - om het te proberen vandaag. De aanval van Hall bleek de juiste, Bastianelli sloot aan en toen waren de twee gevlogen.



Eerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl