Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Van der Breggen en Brand openen tunnel

Zondag 27 september 2015

Women - Ter ere van de opening van de Boxem Tunnel in Zwolle organiseert bouwbedrijf Salverda op vrijdag 16 oktober 2015 in samenwerking met Stichting Sport Evenementen en Stichting Sportief Zwolle de Zwolse 1.000 meter Tijdrit.

Bij deze spectaculaire race tegen de klok worden wielrenners uitgedaagd om - met een vliegende start - de snelste tijd op de klokken te zetten over een afstand van 1.000 meter. De finishlijn wordt getrokken in de Boxem Tunnel, hetgeen het evenement extra speciaal maakt. Bovendien kunnen de wielrenners bij het inrijden van de tunnel een hoge snelheid bereiken. Een snelheid die misschien wel hoger ligt dan de maximaal toegestane snelheid van 70 kilometer per uur!

Van der Breggen en Brand 

Voor de Zwolse 1.000 meter Tijdrit zijn maar liefst zestig wielrenners geselecteerd, zowel dames als heren en jeugdrenners. Om 19.00 uur staat allereerst de jeugdsprint op het programma. Dit onderdeel wordt om 19.30 uur opgevolgd door de individuele tijdrit over 1.000 meter voor senioren, waaraan onder meer de topwielrenners Lucinda Brand en regionaal favoriete Anna van der Breggen deelnemen. Brand werd dit jaar Nederlands kampioen op de weg en Van der Breggen pakte te nationale titel op de tijdrit en veroverde twee keer zilver en één keer brons op het WK in Richmond.. De organisatie maakt in de aanloop naar de Zwolse 1.000 meter Tijdrit meer namen van deelnemers bekend.  

Foto: © Sportfoto



Eerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl