Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Looij sprint net naast podium in Munsterland

Zaterdag 03 oktober 2015

Elite men - André Looij is in de Sparkassen Munsterland Giro vierde geworden. De renner van Roompot-Oranje Peloton zag Tom Boonen winnen in Munster. 

Al snel na de start van de wedstrijd in Ibbenbürn glipte Looijs ploeggenoot Mike Terpstra mee toen een kwartet Duitsers ten aanval trok. Door onderweg alle zeven bergsprints te winnen verzekerde de 28-jarige Noord-Hollander zich met de maximale score van de bergprijs en zette zichzelf bovendien op uitstekende wijze in de schijnwerpers: “Dat was zeker ook de bedoeling vandaag. Ik wil ook volgend seizoen nog heel graag prof blijven en dat is dit een manier om je in de kijker te rijden. Bovendien is de vorm gewoon goed. Dit geeft extra moraal voor onze Italiaanse koersen volgende week”, aldus Terpstra, die nog geen profcontract heeft voor 2016 en naarstig op zoek is naar een nieuw team."

Graag anders gezien

Loooj reageerde na afloop: “De jongens hielden mij goed van voren en Wesley Kreder zette mij prima af. Het was weer aardig chaotisch, waardoor ik niet echt meer kon aanhaken bij Boonen. Weer net naast het podium Dat had ik natuurlijk graag anders gezien”.

 

 

 

 



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl