Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Lindeman tot eind 2017 bij Lotto-Jumbo

Woensdag 07 oktober 2015

Elite men - Bert-Jan Lindeman is tot eind 2017 bij Lotto-Jumbo te bewonderen. De Drentse Vuelta-ritwinnaar zag zijn contract open gebroken worden, waardoor de verbintenis nu niet tot eind 2016 maar tot eind 2017 loopt.

De renner die na een jaar in het Rabo Development Team weer mocht acteren op het hoogste niveau, is volgens ploegleider Nico Verhoeven van grote waarde gebleken. "Hij is op meerdere fronten inzetbaar, maar vooral sterk in de bergen. Hij won niet voor niets een bergrit in de Vuelta. Bovendien was hij ook altijd daar wanneer hij de kopmannen moest ondersteunen. Bert-Jan is gewoon heel waardevol voor ons team.”

Klimkwaliteiten verbeteren

Lindeman kwam afgelopen winter naar Team Lotto-Jumbo. Hij kijkt met een goed gevoel terug op zijn eerste jaar. “Ik werd gelijk gewaardeerd en voelde direct vertrouwen vanuit de groep en de begeleiding. De komende seizoenen wil ik vooral mijn klimkwaliteiten verbeteren. Ik heb nu weer twee jaar om systematisch beter te worden en mij als renner te perfectioneren. Dat is super mooi.”

Foto: © Sportfoto

Lees ook:

http://www.cyclingonline.nl/artikel/8189_lindeman_gemotiveerd_voor_slotakkoord.html



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl