Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Junioreninterland baan eenmalig naar Alkmaar

Dinsdag 10 november 2015

Track - De wielerbaan van Omnisport Apeldoorn mag momenteel dan niet beschikbaar zijn voor de baanrenners: Wielervereniging de Adelaar en Libéma Profcycling hebben besloten desondanks één van de belangrijkste internationale baanmeetings van het jaar voor Junioren te laten doorgaan.

Het strijdtoneel zal deze keer niet de piste van Omnisport Apeldoorn zijn, maar de wielerbaan van Sportpaleis Alkmaar. De Interland zal in 2016 plaatsvinden op 9 en 10 januari. Hoewel de organisatie nog maar net heeft besloten de Interland ook dit baanseizoen te organiseren, heeft een groot aantal landen de deelname reeds toegezegd. Zo zullen in januari sowieso Denemarken, Oostenrijk, Engeland, Schotland, Wales, België, Tsjechië, Duitsland en natuurlijk Nederland aan de start verschijnen. Eén van de toonaangevende baanlanden, Engeland, heeft zelfs aangegeven met een selectie van 24 renners naar het Sportpaleis in Alkmaar af te reizen.

Programma

Het wedstrijdprogramma is nog niet exact bekend, maar de volgende onderdelen zullen in ieder geval aan bod komen: sprint, keirin, teamsprint, dernyrace, puntenkoers, ploegenachtervolging, individuele achtervolging, scratch en koppelkoers.

Foto: © Sportfoto

 



Eerder...

Track Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl