Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Unibet voor 1 of 4 jaar hoofdsponsor KNWU

Woensdag 27 januari 2016

Elite men - De Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie (KNWU) heeft in Unibet, een beursgenoteerde Europese aanbieder van online sportweddenschappen, een nieuwe hoofdsponsor gevonden. De deal is gegarandeerd voor één jaar.

Beide partijen hebben overeenstemming bereikt over een contract voor vier jaren dat ingaat op 1 januari 2017 en een totale waarde van 7 miljoen euro vertegenwoordigt. Wel is de waarde en duur van de overeenkomst onder voorbehoud dat Unibet een licentie krijgt en online aanbieders tegen een redelijk belastingtarief de markt mogen betreden. "We vieren vandaag feest, maar hebben de slingers nog niet opgehangen" zei Anne-Jaap Snijders namens Unibet. Met name het hoge belastingtarief zou een kink in de kabel kunnen worden. Vanwege dit voorbehoud was het logo van Unibet nog niet te zien op de persconferentie.

Unibet was eerder actief in de wielersport via een profformatie onder leiding van Jaques Hanegraaf, maar trok zich uiteindelijk terug omdat reclame voor online gokbedrijven toen Europees gezien niet mocht.

Foto: © KNWU



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl