Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Kelderman mikt op top 10 in Waalse Pijl

Maandag 18 april 2016

Elite men - Lotto-Jumbo start de Waalse Pijl woensdag met Wilco Kelderman en Robert Gesink als kopmannen. Inzet is een plek bij de eeste tien.

“In de Amstel Gold Race waren Enrico Battaglin, Bert-Jan Lindeman en Sep Vanmarcke de uitblinkers”, zegt ploegleider Merijn Zeeman in aanloop naar de Waalse Pijl. “We reden als ploeg met overtuiging, maar beloonden onszelf niet met een resultaat. Dat moet woensdag anders en wij verwachten ook dat we dat kunnen. Natuurlijk nemen we het op tegen de wereldtop en ook op de Muur van Huy zijn er veel kanshebbers. We hebben er echter vertrouwen in dat Wilco Kelderman en Robert Gesink daarbij horen en ook daadwerkelijk meedoen om de topresultaten.”

Top-10

Wilco Kelderman ziet in de Waalse Pijl meer kansen voor zichzelf dan in de Amstel Gold Race het geval was. “Je moet in een klassieker in eerste instantie sterk genoeg zijn, maar ook een beetje geluk hebben”, geeft de Nederlandse klimmer aan. Buiten de twee Nederlandse kopmannen zijn ook Koen Bouwman, Bert-Jan Lindeman, Enrico Battaglin, Victor Campenaerts, Paul Martens en Alexey Vermeulen van de partij namens Lotto-Jumbo. 



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl