Ann-Sophie Duyck verruilt Cervélo voor Parkhotel

Vrijdag 23 november 2018

Women - Met Ann-Sofie Duyck is de Nederlandse UCI-vrouwenformatie Parkhotel Valkenburg compleet voor 2019. De Belgische tekende voor twee jaar en komt over van Cervélo-Bigla.

”Ik ben heel erg blij bij Parkhotel Valkenburg Cycling Team te kunnen gaan rijden. Het is een ploeg met een open en transparant beleid, lange termijnvisie en heel belangrijk de omkadering bestaat uit mensen met het hart op de juiste plek en de nodige wielerkennis. Daarnaast voel ik mij als renster en als tijdrijdster gewaardeerd.” Aldus Ann-Sophie over haar komst naar het Nederlandse team.

 

Zowel ploegleiding en management van het team zijn zeer verheugd Ann-Sophie te kunnen toevoegen aan het team. Met Ann-Sophie hebben we een renster met veel ervaring en power. Haar sterke tijdrit, juiste mentaliteit en zeer allround capaciteiten zullen komende jaren een positieve uitwerking hebben op het gehele team. Wij zijn ervan overtuigd dat er mooie resultaten als team en individueel zullen gaan volgen. Wij hopen dat Ann-Sophie zich helemaal op haar plek gaat voelen in dit nieuwe team, maar na afgelopen kennismakingsweekend hebben wij daar alle vertrouwen in."

Duyck staat vooral als tijdrijdster te boek. In 2017 won ze zilver op het EK Tijdrijden en eindigde ze achter Ellen van Dijk maar voor Anna van der Breggen in de uitslag.

Foto: © SportfotoEerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl