Volg onsTeam Parkhotel en Ladies Ride bundelen krachten

Dinsdag 12 maart 2019

EK Alkmaar - Team Parkhotel Valkenburg heeft als doel talenten te begeleiden en te ondersteunen in de stappen richting de absolute top. Een belangrijke stap daarvoor is het enthousiasmeren van meer dames om de fiets op te stappen. Om dit voor elkaar te krijgen is het team een samenwerking gestart met Ladies Ride. 

In 2018 werd Ladies Ride in een nieuw jasje gestoken. Dat nieuwe jasje omvatte een nieuw logo, nieuwe huiskleuren, een complete re-styling met vier pijlers die de nieuwe huisstijl van Ladies Ride vorm moesten geven: lichamelijke activiteit, maatschappelijke betrokkenheid, beleving van de omgeving en saamhorigheid.

Organisator Lars van den Broek kijkt met plezier terug op Ladies Ridedie in 2018 voor het eerst onder zijn verantwoordelijkheid werd gehouden.  "In hoofdlijnen ben ik oprecht tevreden over de editie 2018, maar het kán en móet altijd beter. Ik blijf openstaan voor nieuwe ideeën en vooruitstrevende initiatieven op ieder aspect. De opkomst in 2018 was sowieso uitstekend. Dat geldt voor zowel de recreanten, de bedrijventeams als voor de sportieve wielrensters. Niet minder dan 400 wielrensters hadden zich ingeschreven! Dat gegeven zei ons iets…’

Van den Broek heeft niet alleen de verbeterpunten in kaart gebracht, tevens is hij de afgelopen winterperiode druk in de weer geweest om een kwaliteitsslag te maken. En zo komt de Ladies Ridemet een spectaculaire actie voor de sportieve wielrensters: er worden drie compleet verzorgde fietsclinics aangeboden voor de sportieve wielrensters die zich inschrijven voor Ladies Ride 2019. Geheel gratis."

Van den Broeks enthousiaste werkwijze bleef niet onopgemerkt voor Esra Tromp, teammanager van de pro-continentale wielerploeg Team Parkhotel Valkenburg:"‘Ik werd op Lars’ Ladies Ride attent gemaakt door Marieke van Wanroij, Performance Coachen sportpodotherapeut van Team Parkhotel Valkenburg.Marieke is al jarenlang goed bevriend met Chantal Blaak en daardoor dus ook met Lars. Marieke is een echte voorvechtster van het vrouwenfietsen. Lars en ik troffen elkaar voor het eerst vlak na de Rotterdamse Wooning Zesdaagse… en we waren er zó uit…"

Foto: © Sportfoto

 

 

 Eerder...

EK Alkmaar Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl