Kijk ook eens op

Volg onsNieuwe hoofdsponsor voor Wielerfestival Montferland

Woensdag 27 januari 2016

Cyclo -  Op zaterdag 4 en zondag 5 juni vindt het Wielerfestival Montferland powered by Specialized plaats. Het Wielerfestival kent in haar vijfde editie een nieuw programma, met een tweedaags Mountainbike Weekend, een ToerCyclo op de weg (met Posbank, Nijmeegse én Montferlandse heuvels) en Kanjers voor Kanjers Kids Clinics.

De inschrijving voor de Cross Country en de Marathon van het Mountainbike Weekend gaat op 1 februari open. Het Wielerfestival Montferland powered by Specialized is gelijktijdig gepland met de Specialized Days, die plaatsvinden rondom het Europese hoofdkwartier van Specialized in ’s-Heerenberg. Door de combinatie wordt het voor deelnemers nog aantrekkelijker om naar het Montferland af te reizen. Iedereen kan meedoen en tevens genieten van het onder meer clinics, workshops, Test The Best, grouprides, rondleidingen en de beleving daaromheen. Uiteraard kunnen deelnemers ook gebruik maken van verblijfsarrangementen. De gezamenlijke ambitie van Specialized en het Wielerfestival is om het Wielerfestival Montferland naar een hoger plan te tillen.
Het volledige programma van het Wielerfestival:
Wielerfestival Montferland powered by Specialized
Zaterdag 4 juni: Zandgat ’t Peeske, Beek

Vanaf 13:30 uur Kanjers voor Kanjers Kids Clinics

14:00 MTB Cross Country 75 minuten

16:00 MTB Cross Country 120 minuten

Na afloop: feestje met herstelhap en -drank

Zondag 5 juni:
Kasteel Huis Bergh, ‘s-Heerenberg

7:30 – 9:30 start ToerCyclo

Vanaf 9:30 Kanjers voor Kanjers Kids Clinics

10:30 MTB Marathon 105 km 11:00 MTB Marathon 70 km

11:15 MTB Marathon 35 km


De inschrijving voor het mountainbike gedeelte van het Wielerfestival Montferland start op 1 februari. Voor de ToerCyclo kan vanaf 1 maart worden ingeschreven. Jos Kaal, voorzitter van Wielerfestival Montferland, powered by Specialized: “Ik ben ervan overtuigd dat we een enorme stap vooruit maken door de betrokkenheid van Specialized en het nieuwe programma. Hopelijk blijkt dat al direct als de inschrijvingen vanaf 1 februari opnieuw binnenstromen.”Eerder...

Cyclo Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl