Kijk ook eens op

Volg onsSigma Sport iD.LIFE met Activity Tracker

Vrijdag 14 juli 2017

Products - Met aandacht voor een gezonde en sportieve levensstijl heeft SIGMA SPORT de iD.LIFE ontwikkeld. Het nieuwe sporthorloge meet de hartslag op de pols en beschikt over een geïntegreerde Activity Tracker, die actuele waarden over dagelijkse activiteiten weergeeft en geen verbinding met een smartphone app nodig heeft.

Deze fitness tracker iD.LIFE kan volgens Sima worden gebruikt als een persoonlijke fitness-coach voor dagelijks gebruik. 

De hartslagmeter op de pols werkt middels een optische sensor, die het dragen van een borstriem overbodig maakt. Tijdens een training wordt de hartslag continu geregistreerd en geeft informatie over actuele waarden, doelzones en over het bereikte trainingseffect. Wordt een ingestelde doelzone onder- resp. overschreden, dan geeft de iD.LIFE via een trilling op de pols daarover feedback. Dankzij een geïntegreerde bewegingssensor, meet het sporthorloge ook afstand en actuele snelheid.

De Activity Tracker van de iD.LIFE geeft een overzicht over de afgelegde stappen en de afstand alsmede het aantal verbruikte calorieën per dag. Op basis van de stappen worden de dagdoelen brons, zilver en goud vastgelegd en motiveren tot meer bewegen in het dagelijkse leven. Maandstatistieken over trainingen en activiteiten worden over de afgelopen 12 maanden in het sporthorloge opgeslagen. 

"Een bijzonder hoogtepunt is de hoogwaardige afwerking van de iD.LIFE met een flexibele siliconenarmband, welke zorgt voor een goede pasvorm en daarmee de meetnauwkeurigheid van de hartslag kan maximaliseren. Het mineraalglas zorgt voor een optimaal displaycontrast en is krasvast. Dankzij de achtergrondverlichting is een goede leesbaarheid ook in het donker gewaarborgd" zegt Sigma Sport.

"Ondanks alle functionaliteit blijft de iD.LIFE een gemakkelijk te bedienen sporthorloge, dat zich kenmerkt door vele nuttige functies, zonder daarbij technologische horden op te werpen. Zowel de trainingsanalyse als de dagelijkse analyse van de activiteitengegevens vinden direct op het sporthorloge plaats, zonder dat de waarden naar een smartphone app worden overgedragen. Zo blijven de persoonlijke gegevens om de pols en kunnen deze te allen tijde worden ingezien. "

De iD.LIFE is per direct in drie kleuren „black“, „rouge“ en „pine green“ verkrijgbaar in de sportvakhandel en online, voor een adviesprijs van € 99,95. 

 Eerder...

Products Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl