Kijk ook eens op

Volg onsZonder gejakker fietsen door Groningen

Dinsdag 15 september 2015

Cyclo - Steeds meer vrouwen stappen op de fiets, maar niet iedereen heeft al een vaste groep om mee te fietsen of voelt zich al zeker genoeg om dit stap te maken. De organisatie achter Lady’s Day Grunn heeft daarom het initiatief genomen om groepsritten te organiseren. Voor deze dames, maar ook voor ervaren fietsliefhebsters die graag eens met andere vrouwen willen fietsen, is er aanstaande zaterdag een groepsrit gepland!

"We vertrekken om 10 uur vanaf WeFitness aan de Reitdiephaven in Groningen. Voor de dames die met de auto naar onze startlocatie komen, er is hier voldoende ruimte om (gratis) te parkeren. Het is de bedoeling om een tocht van circa 70 km te rijden en het motto is 'samen uit, samen thuis'. Dus geen gejakker en ergens halverwege is er een pauze gepland en dit keer op een bijzondere locatie, in het meest noordelijk gelegen café van Nederland!
De eigen bijdrage voor deze rit is € 5,00, dit is om de kosten van de koffiestop te bekostigen. Onder andere Daniëlle en Eyelien Bekkering fietsen mee en zij staan je graag bij met tips en trucs om nog meer plezier aan het fietsen te beleven.

Voor vragen of meer informatie: danielle@d2bonline.nlEerder...

Cyclo Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl