Kijk ook eens op

Volg onsMTB'en rond Baggelhuizerplas Assen

Maandag 06 juni 2016

Cyclo - Zaterdag 18 en zondag 19 juni a.s. worden voor de 6e keer de nationale mountainbike wedstrijden van de KNWU georganiseerd nabij en rondom de Baggelhuizerplas in Assen.

De organisatie is opnieuw in handen van Jansen Event-Sportmanagement.

Alle wedstrijd categorieën staan op het programma het weekend. Het programma is dit jaar uitgebreid met de jeugdwedstrijden en een funklasse op de zaterdag. Op zondag wederom een vol programma, met de nieuwelingen jongens en meisjes, junioren dames en heren, amateurs/sportklasse, masters 30+. 40+ en 50+, elite heren en dames en de funklasse, met in de verschillende categorieën veel Nederlandse toppers.

Het is voor niet licentiehouders en liefhebbers ook mogelijk om deel te nemen aan de funklasse, een unieke gelegenheid om een keer een wedstrijd te rijden op een uitdagend parcours. De funklasse wordt op zaterdag en zondag verreden. Er kan een keuze gemaakt worden om zaterdag of zondag of beide dagen deel te nemen. Er wordt voor beide dagen een combinatieklassement opgemaakt.

Ook aan de jeugd wedstrijden kan deel worden genomen met of zonder licentie. Er zijn eventueel MTB fietsen te leen voor de kinderen die geen mountainbike hebben, geef dit bij aanmelding wel even aan. De jeugdwedstrijden zijn verdeeld over verschillende categorieën. Voor alle kinderen ligt er na de wedstrijd een leuke herinnering klaar.

Kijk op de website voor meer informatie, het programma en inschrijving voor de funklasse en jeugdwedstrijden.Eerder...

Cyclo Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl