Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Van Rhee zoekt nieuwe omgeving

Zaterdag 26 augustus 2017

Elite men - Joey van Rhee verlaat Destil-Piels aan het einde van het jaar. De Nijverdaller won dit jaar de prijs van de strijdlust in de Ster ZLM Toer en was tweede in de PWZ Zuidenveldtour. 

Van Rhee heeft net als veel anderen bij Destil-Piels te horen gekregen dat de ploeg wil verjongen. Overigens betekent dat niet dat er geen ervaren krachten meer zullen uitkomen voor de ploeg van Frank Pennings. Wel komt er meer nadruk op jonge renners te liggen.

Van Rhee hoopt binnenkort al bekend te maken wat zijn nieuwe continentale werkgever is. "Ik wil er nog één jaar alles voor doen, nadat een blessure mij het jaar 2016 gekost heeft. Dit jaar heb ik best een sterk jaar gehad, ik hoop op nieuwe impulsen in een nieuwe omgeving."

Hij hoopt binnenkort bekend te maken wat zijn nieuwe continentale werkgever is. Maar draait er niet omheen dat de keuze beperkt is. "Veel teams mikken op beloften of op een andere doelgroep, zoals baanrenners als Vlasman. Bij Metec-TKH geeft men aan dat men niet nog meer ervaren renners zoekt. Iedereen wil beloften, maar ik weet niet waar ze die vandaan moeten halen" aldus de 24-jarige coureur.

Foto: © Sportfoto



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl