Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Panasonic hoofdsponsor Omloop Houtse Linies

Maandag 29 april 2024

Elite men - PANASONIC-heating & cooling solutions Nederland_ is dit jaar de hoofdsponsor van de 36e Omloop van de Houtse Linies, die op zondag 19 mei met start en finish in Den Hout wordt verreden.

Op zondag 19 mei gaan in Den Hout 27 wielerteams van start  voor de 36e PANASONIC Omloop van de Houtse Linies. Een kasseienkoers  voor de elite over 168 km. De 36e PANASONIC Omloop van de Houtse Linies is van oudsher een typische koers voor de kasseienspecialisten. Scherprechter van de koers vormt ook deze editie weer de Dordrechtseweg met een kasseienstrook van 700m waar de renners 17 keer mee te maken krijgen. 

De wedstrijd kent 17 omlopen van ruim 9 kilometer wat neerkomt op 167,8 kilometer in totaal. De zevenentwintig deelnemende ploegen bestaan uit elk maximaal 6 en minimaal 4 renners in de categorie 'Elite zonder contract/Beloften'.  Wielerverenging De Jonge Renner staat uiteraard ook zelf aan de start met de thuisploeg JEGG-DJR Academy. De vorige editie (2023) werd gewonnen door Rick Ottema van Allinq. Hij kreeg  Lars Oreel (tweede) en Coen Vermeltfoort mee op het podium. Jasper de Laat van JEGG-JEGG DJR Academy  werd verdienstelijk zesde. 

Start en finish zijn op de Houtse Heuvel in Den Hout. De wedstrijd start om 13:00u en de finish wordt verwacht om 17:11 uur.

Foto: © Sportfoto

 Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl