Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Gerrit Knol voorzitter Ster van Zwolle

Maandag 22 april 2024

Elite men - De Salverda Ster van Zwolle ziet  Peter de Jong (Zwolle) en Gerrit Knol (Hasselt) toetreden tot het bestuur. Zij worden respectievelijk penningmeester en voorzitter.

Binnen het nieuwe bestuur zullen Harry Kanis (als secretaris) en Gerben Kroeze (koersdirecteur) zich bezighouden met de wedstrijdtechnische zaken. Voor Gerrit Knol komt de aandacht te liggen op het structureren van de organisatie, het onderhouden van het netwerk en het profileren van de Ster tot een organisatie die onder andere bijdraagt aan het vergroten van de vitaliteit van inwoners in Overijssel. 

“Ik heb hier kennis gemaakt met een professionele organisatie. Daar lever ik graag een bijdrage aan”, aldus Knol. Ook de grote hoeveelheid bezoekers van de Salverda Bouw Ster van Zwolle in maart van 2024 is hem niet ontgaan. “Het is niet alleen de Ster die staat, ook de wieler- en sportliefhebber stond in grote aantallen langs de kant. De Ster is een merk en een wedstrijd op zich, als jaarlijkse seizoensopener. Dat gaan we ontwikkelen!” 

Foto: © Sportfoto

 Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl