Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Lotto-Jumbo rijdt om te winnen op Belgische bodem

Zaterdag 18 juli 2015

Elite men - Team Lotto-Jumbo verschijnt met ambities aan de start van de GP Jose Dubois Isières, de GP Cerami en de GP Beeckman-De Caluwé Ninove. Ploegleider Erik Dekker hoopt te koersen om te winnen op Belgische bodem.
 
“We willen in België weer competitieritme opdoen in aanloop naar de diverse WorldTour-koersen die er aankomen, maar we rijden ook altijd om te winnen”, aldus Dekker. “We willen in ieder geval agressief koersen. De meeste renners met wie we aan de start staan, hebben een tijdje niet gekoerst. Dat is altijd weer aftasten. De een heeft één dag nodig, de ander wat langer.”
 
Teunissen houdt van kermis


Mike Teunissen kijkt er naar uit om weer te koersen. “De komende drie wedstrijden zijn perfect om weer te beginnen. Zeker de kermiskoersen zullen chaotisch verlopen met veel aanvallen en weinig organisatie. Dat soort koersen rijd ik persoonlijk altijd graag. Daarnaast hebben we natuurlijk Tom Van Asbroeck en Moreno Hofland waar we op kunnen gokken. We willen ons in België van voren laten zien, net als in de Tour de France.” Teunissen trok onlangs na een weekje rust naar het Zwarte Woud voor een trainingskamp. In Duitsland werkt hij met vertrouwen toe naar de tweede seizoenshelft. “De laatste maanden haal ik een steeds beter niveau. In de Tour de Suisse, de World Ports Classis en het NK heb ik mijn werk goed kunnen doen.”
 
Lotto-Jumbo voor GP Jose Dubois Isières (21 juli)
Tom van Asbroeck, Brian Bulgac, Rick Flens, Moreno Hofland, Nick van der Lijke, Barry Markus, Timo Roosen, Mike Teunissen, Maarten Tjallingii, Robert Wagner & Maarten Wynants.
 
GP Cerami (22 juli)

Tom van Asbroeck, Rick Flens, Moreno Hofland, Nick van der Lijke, Timo Roosen, Mike Teunissen, Maarten Tjallingii, Robert Wagner & Maarten Wynants.
 
GP Beeckman - De Caluwé Ninove (23 juli)

Tom van Asbroeck, Brian Bulgac, Rick Flens, Moreno Hofland, Nick van der Lijke, Barry Markus, Timo Roosen, Mike Teunissen, Maarten Tjallingii, Robert Wagner & Maarten Wynants.

Foto: © Sportfoto



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl