Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Team Sunweb in 2019 met zadels van PRO

Vrijdag 25 januari 2019

Products - De renners van Team Sunweb zullen in 2019 rijden met de nieuwe racezadels van het merk PRO. De elite-level zadels van PRO samen met de PRO VIBE sturen, stuurpennen en Silicon stuurtape voor de wedstrijden. 

3Team Sunweb selecteert het PRO zadel voor zijn renners na een uitgebreide fysieke screening, biometrietest en fietsaanpassingsproces. Eigenschappen van PRO omvatten de elite aerodynamische performance van de STEALTH en AEROFUEL modellen en de FALCON, TURNIX en GRIFFON modellen die verschillende niveaus van flexibiliteit aan de renner kunnen bieden.

Team Sunweb zal de Cervelo R5 gebruiken die geschikt is voor PRO-componenten, zoals het geavanceerde VIBE AERO SUPERLIGHT carbonstuur, dat één van de lichtste integrale sturen met volledige kabelintegratie op de markt is (met een gewicht van 209 gram), compleet met een aerofoil-profiel en Innegra vezels om de meest kwetsbare gebieden van het stuur te versterken.

Dennis Schmitz, PRO Brand Manager: “We hebben een sterke relatie met Team Sunweb en wij verheugen ons erop om weer met het team samen te werken. Niet alleen geeft dit ons exposure in ’s werelds grootste wielerraces, maar Team Sunweb zal een integraal onderdeel zijn van ons voortdurend onderzoeken en ontwikkelen. Samen met de experts en renners in het team zullen wij bestuderen hoe wij comfort, snelheid en krachtomzetting kunnen maximaliseren om de prestaties van alle renners die voor PRO-componenten kiezen, te versterken.”

Iwan Spekenbrink, CEO van Team Sunweb: “Wij zijn verheugd om PRO terug te brengen naar Team Sunweb. De PRO-producten staan bekend als uiterst betrouwbaar, wat cruciaal is in een veeleisend wielerseizoen. Niet alleen zullen de Team Sunweb renners worden voorzien van het beste qua krachtige PRO componenten, het Team heeft nu eveneens de mogelijkheid om rechtstreeks bij te dragen aan toekomstige technologische ontwikkelingen, een proces waar ons Team zeer toegewijd aan is en dat onze herkenbare Keep Challenging ideologie ondersteunt.”

 

 

 

 

 Eerder...

Products Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl