Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Van der Breggen naar Boels-Dolmans

Dinsdag 05 juli 2016

Women - Anna van der Breggen rijdt vanaf 1 januari voor Boels-Dolmans. De wielrenster van het Jaar 2015 tekende een tweejarig contract.

Daarmee wordt de Zwolse ploeggenote van wereldkampioene Lizzie Armitstead en Chantal Blaak. Van der Breggen rijdt momenteel voor Rabo-Liv. Rabobank stopt de sponsoring aan het einde van het seizoen, maar volgens bronnen rond de ploeg gaat de formatie rond Marianne Vos wel verder. 

Ploegleider Danny Stam is blij met de komst van Van der Breggen: “Anna is een zeer complete renster die perfect in het team past en de balans van het team ten goede komt. Met Anna in de gelederen hebben we een extra afmaker in huis die van alle markten thuis is. Ze heeft ook al eerder bewezen over een goede loyaliteit te beschikken. Kortom, een prachtige aanwinst voor de ploeg waar we allemaal trots op kunnen zijn.”

Anna van der Breggen zegt zelf: “Na drie mooie seizoenen Rabo-Liv is het voor mij tijd voor iets nieuws. De keuze hierin voor een fantastisch team als Boels-Dolmans voelde als een logische stap. Ik ben blij met mijn tweejarig contract en hoop met het Boels-Dolmans Cycling Team mijn verdere doelen te bereiken.”

Foto: © Sportfoto



Eerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl