Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Speciaal shirt voor Roompot op NK Montferland

Donderdag 22 juni 2017

Elite men - Team Roompot–Nederlandse Loterij start zondag tijdens het Nederlands Kampioenschap op de weg in een speciaal wedstrijdshirt. De 100 % Nederlandse pro-continentale ploeg en Nederlandse Loterij hebben de logoposities op de borst en de rug van het tenue van de renners bij de nationale titelstrijd ter beschikking gesteld aan de Hartstichting.

“Op die manier kunnen wij, tijdens wat voor ons één van de belangrijkste wedstrijden van het jaar is, extra aandacht geven aan het belang van een gezonde leefstijl” is Erik Breukink enthousiast over het gezamenlijke initiatief.   De ploegleider van Roompot – Nederlandse Loterij was vanmorgen in Rijswijk aanwezig bij de presentatie van het unieke shirt. Samen met onder andere Johnny Hoogerland en Leontien-Zijlaard van Moorsel overhandigde Breukink de tenues aan directeur David Verschoor van de Hartstichting en Niels Onkenhout, CEO van Nederlandse Loterij. 

Daarna vertrok teamambassadeur Hoogerland vanaf het hoofdkantoor van de sponsor samen met een aantal ‘Hartfietsers’ op de fiets richting Montferland. In die gemeente vinden tot en met zondag de Nederlandse Kampioenschappen plaats. Tijdens de tocht van zo’n 160 kilometer krijgen de fietsers ondersteuning van volgwagens van het team. Deze actie past heel goed bij wat wij als ploeg willen zijn” zegt Michael Zijlaard over de tijdelijke samenwerking met de Hartstichting. “Natuurlijk staat sportief goed presteren op het NK voorop. Maar op deze manier onderstrepen wij nog eens dat fietsen in het DNA zit bij de Nederlanders. En als wij zo een steentje kunnen bijdragen aan het werk van de Hartstichting, die volwassenen adviseert iedere dag minimaal een half uur te bewegen, doen wij m Roompot – Nederlandse Loterij staat zondag met negentien renners aan het vertrek van de wegwedstrijd van het NK. Voormalig kampioen Pim Ligthart is één van de kopmannen in de selectie voor de ruim 230 kilometer lange wedstrijd. De renners rijden 14 ronden van 16,5 kilometer.

 



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl