Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Lotto-Jumbo mikt op Vanmarcke in Openingsweekeinde

Dinsdag 24 februari 2015

Elite men - Sep Vanmarcke is de kopman van Lotto-Jumbo in het openingsweekeinde. De Vlaming weet zich in de Omloop Het Nieuwsblad sterk omringd door vier Nederlanders: Jos van Emden, Tom Leezer, Bram Tankink en Maarten Tjallingii.

Ploegleider Nico Verhoeven en Jan Boven kunnen ook beschikken over Tom van Asbroeck, Robert Wagner en Maarten Wynants. 

“Sep is onze man voor de klassiekers”, is Verhoeven duidelijk. “Hij zag er in de Algarve sterk uit. Hij wordt omringd door een groep die hem heel goed kan ondersteunen.” Vanmarcke won de Omloop Het Nieuwsblad in 2012. “En vorig jaar werd hij vierde”, herinnert Verhoeven. “We gaan dit jaar voor een zo goed mogelijk resultaat. Dan denk je natuurlijk direct aan winnen, maar afgelopen zondag waren we bijvoorbeeld ook blij met de tweede plaats van Tom Van Asbroeck in de Algarve. Dat was voor ons op dat moment echt het hoogst haalbare. We gaan als team zorgen dat Sep maximaal kan koersen.”

Moreno Hofland & Kuurne

Moreno Hofland (foto) snelde vorig seizoen achter Tom Boonen naar een tweede plaats in Kuurne. De jonge Nederlander is na de Ruta del Sol vol vertrouwen voor de koers van zondag. “Ik reken een beetje op wind en regen en verwacht volle bak koers in de heuvelzone. Ik hoop dat we als ploeg met een sterk blok vertegenwoordigd zijn in de finale, zodat we kunnen kiezen wie we uitspelen. Ik hoop uiteraard weer mee te doen om de overwinning.”



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl