Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Team LottoNL-Jumbo fandag en toertocht

Maandag 17 oktober 2016

Elite men - Zondag 23 oktober is de jaarlijkse Team LottoNL-Jumbo fandag in Hal 12 van de Jaarbeurs Utrecht. Fans kunnen presentaties bekijken, aan workshops mee doen en officiële Team LottoNL-Jumbo merchandise aan schaffen.

Op de fandag zijn alle renners en staf van het team aanwezig, eventueel om mee op de foto te gaan. Ook is er gelegenheid de fietsen van het team te bekijken en mee te doen met wieleractiviteiten voor prijzen. De toegang is gratis. 

Toertocht

Daarnaast is er tijdens de fandag een toertocht die onderdeel uitmaakt van de 6 van Lotto. Kies uit 65km of 110km en rijd samen met alle renners van het team letterlijk door het distributiecentrum van Jumbo in Woerden. Naast voldoende voeding en drinken ontvang je bij deelname aan de toertocht een Team LottoNL-Jumbo wielershirt en bidon. De kosten voor deelname aan de toertocht zijn €32,50. Bij deelname aan de toertocht heb je ook toegang tot de wielerbeurs BikeMotion die ook in de Jaarbeurs wordt gehouden. Met een ticket voor BikeMotion heb je ook gratis toegang tot de fandag. Het starten van de toertocht kan tussen 7.30 en 9.00 uur. De inschrijving voor de toertocht is vanaf nu geopend: po.st/toertocht. Aanmelden kan via: po.st/fandag



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl