Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Iris Slappendel presenteert I R I S - I Ride in Style

Maandag 20 maart 2017

Products - Al tijdens haar wielerloopbaan timmerde voormalig Nederlands kampioene Iris Slappendel aan de weg als ontwerpster van kleding, onder meer voor de selecties van de KNWU. Nu haar carriere tussen de wielen erop zit, presenteert de Zuid-Hollandse een eigen collectie wielerkleding en accessoires onder de naam I R I S – I Ride In Style. 

"Het starten van mijn eigen label was een lang gekoesterde wens die begon te groeien tijdens mijn actieve wielercarrière, nu is de tijd daar" laat Slappendel weten. 

"Net zoals ik tijdens mijn wielercarrière mijn eigen pad koos, doe ik ook dit op mijn eigen manier. Dat betekent een eigentijds label dat ik van de grond af aan zal opbouwen. Meer dan een decennium maakte ik deel uit van het professionele wielerpeloton en heb daarmee heel veel kennis en ervaring opgedaan. Deze kennis heb ik veelvuldig gebruikt in elk aspect van het ontwerpproces. Maar het allerbelangrijkste is dat ik geloof dat de technische functie, stijl niet in de weg mag staan. Mijn missie is om prestatie, innovatie en eigentijdse mode samen te brengen. En net als in de topsport geef ik nu ook alles wat ik heb om het perfecte kledingstuk of accessoire te ontwerpen."

Slappendel wil bij het samen stellen van haar collectie evenveel aandacht schenken aan de verschillende behoeften van mannen en vrouwen. "Het beste gevoel is om te ontsnappen uit het peloton en je eigen race te rijden. We zijn allemaal fietsers en we zijn allemaal uniek. Dat is de reden dat al mijn collecties ‘limited editions’ en alle accessoires handgemaakt zijn."

Haar debuutcollectie is te vinden op www.i-ris.cc.Eerder...

Products Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl