Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Zelf NK-parcours Montferland fietsen

Zaterdag 13 mei 2017

EK Alkmaar - Net voordat olympisch kampioene Anna van der Breggen, Gelders wielertrots Robert Gesink, Toursprinter Dylan Groenewegen en meervoudig olympisch en wereldkampioene Marianne Vos in actie komen op het NK Wielrennen op de weg in Montferland, biedt de gemeente Montferland samen met TC de Liemers de kans zelf het NK-parcours aan den lijve te ondervinden tijdens de officiële NK-Toertocht. Dit gebeurt op vrijdag 23 juni.

Een mooie kans voor alle fanatieke (recreatieve) wielrenners, bedrijven en sportieve ambtenaren kennis te maken met de wegen waarop de wielervedetten van nu gaan strijden om de titels.

Voor de dames en heren op de racefiets worden er twee tochten georganiseerd. De ‘sportieve’ en de ‘uitdagende’ toertocht. Een groot aantal prominenten heeft al aangegeven om (als voorrijder) mee te fietsen. Denk hierbij aan mannen als Servais Knaven, Koen Bouwman, Gert Jakobs, Maarten den Bakker, Bart Voskamp en vele anderen. Hoe mooi is het om letterlijk en figuurlijk in het spoor van de wielertoppers te kunnen fietsen? Sportieve toertocht (75 km) en Uitdagende toertocht (105 km) Beide toerritten worden voor een deel over het officiële NK-parcours verreden. Maar ook krijgen de deelnemers in beide gevallen prachtige uitzichten binnen en buiten de gemeente Montferland voor geschoteld. Je zult de Achterhoek (en de Liemers) van zijn mooiste kant te zien krijgen! Beide routes worden op GPS beschikbaar gesteld. Er is geen bewegwijzering. De prominente voorrijders kennen de route natuurlijk ook!


Lees hier het hele bericht en schrijf in:
http://www.nkmontferland.nl/nk-toertocht-montferland-vrijda…

Foto: TC De LiemersEerder...

EK Alkmaar Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl