Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Rachel Klamer gaat op Koga rijden

Vrijdag 01 maart 2013

Offroad - Triatlete Rachel Klamer wordt met ingang van 1 maart 2013 gesponsord door fietsfabrikant Koga. De Overijsselse zal de komende jaren de fietsonderdelen van de triathlon afleggen op een KOGA KIMERA racefiets met EDCO wielen en Shimano Ultegra Di2 elektrisch schakelsysteem.

De fiets is door Klamer persoonlijk samengesteld via het custom order programma Koga Signature

Het Nederlandse toptalent maakt een stormachtige ontwikkeling door bij de triatlon-elite, met onder meer een zilveren medaille op de EK In Holten in 2009 en een zesde plek op de WK in Auckland(NZ) afgelopen jaar. Haar eerste topwedstrijd bij de Elite – de Premium European Cup in Alanya (TR) – wist Klamer zelfs direct te winnen. Op de Olympische Spelen 2012 in London moest ze genoegen nemen met een 36e plaats, maar de ogen zijn nu al voorzichtig gericht op de Olympische Spelen van 2016 in Rio (BR). Rachel Klamer: “Ik ben erg blij met de ondersteuning van Koga voor de komende jaren. Met de configurator van Koga Signature heb ik de perfecte fiets kunnen samenstellen zodat ik met vol vertrouwen de komende wedstrijden inga.” Ook voor de trainingen (race en mountainbike) zal Koga haar voorzien van het noodzakelijke topmateriaal zodat ze zich volledig kan focussen op haar sportieve doelen.

Het nieuwe triathlon-seizoen is voor Klamer goed begonnen. In haar eerste wedstrijd van het seizoen, de Cape Town ITU Sprint Triathlon African Cup in Kaapstad (ZA), wist ze gelijk de overwinning te pakken. .Eerder...

Offroad Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl