Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Sigma Sport bundelt krachten met Sunweb

Vrijdag 26 januari 2018

Products - Team Sunweb en SIGMA SPORT hebben deze week hun nieuwe samenwerking voor de komende jaren aangekondigd.

Tot eind 2021 zullen Sigma Sport en Team Sunweb gezamenlijk innovatieve fietscomputertechnologieën ontwikkelen, om trainingsgegevens van fietsers te meten en te analyseren. Zo kan het team alle belangrijke parameters volgen. De verzamelde gegevens verrijken tevens de trainingsplannen van de fietser.

Team Sunweb en SIGMA SPORT hebben elkaar gevonden via hun Duitse wortels. SIGMA SPORT heeft na de oprichting door de Duitse elektronicapionier Klaus-Peter Schendel in 1982 de eerste fietscomputer op de markt gebracht. In de afgelopen 35 jaar, sinds de eerste marktintroductie, heeft Sigma Sport zich continu verder ontwikkeld en mede vormgegeven aan de laatste trends. Behalve fietscomputers horen ook verlichting en wearables tot het assortiment.

De nieuwe samenwerking moet er toe leiden dat beide partijen de uitgebreide expertise van de ander op het gebied van technologie gebruiken, om trainings- en wedstrijdgegevens vast te leggen en te analyseren. Het doel is met de ondersteuning van het Sunweb Team nieuwe producten voor de wielersport te ontwikkelen.

Foto: © Sigma Sport

 

 Eerder...

Products Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl