Healthy Ageing Tour met sterk Boels-Dolmans Team

Dinsdag 03 april 2018

Women - Olympisch kampioene - en kersvers winnares van de Ronde van Vlaanderen - Anna van der Breggen, wereldkampioene Chantal Blaak en WorldTour-leidster Amy Pieters voeren vanaf morgen een ijzersterk team van Boels-Dolmans aan in de Healthy Ageing Tour.

Pieters en Blaak wonnen in 2017 beiden een etappe in deze ronde, Van der Breggen stond op het eindpodium. Skylar Schneider, Christine Majerus en Amalie Dideriksen maken de ploeg van Danny Stam compleet.

Ook Kirsten Wild - drievoudig wereldkampioen op de baan - is namens Wiggle-High 5 van de partij in de vijfdaagse etappekoers door het noorden, die dit jaar opnieuw live te zien is via Podium TV en de site van DVHN.nl.

Sunweb ontbreekt en daarmee is ook Ellen van Dijk als titelverdedigster niet van de partij. Wel rijden enkele renster van het team - zoals Floortje Mackaij - in een nationale ploeg mee. 

Waowdeals is dit jaar juist wel weer present in deze ronde. De ploeg rijdt met Anouska Koster, Riejanne Markus, Pauliena Rooijakkers, Jeanne Korevaar, Monique van de Ree en Rotem Gafinovitz.

Parkhotel Valkenburg vaardigt Lorena Wiebes, Ilona Hoeksma, Natalie van Gogh, Meike Uiterwijk Winkel, Chanella Stougje en Hannah Solovei.

Foto: © Sportfoto

 Eerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl