Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Parel van de Veluwe is nu ook toertocht

Vrijdag 15 juni 2018

EK Alkmaar - Stichting Wielerevenementen de IJsselstreek organiseert  op zaterdag 16 juni 2018 de bekende wielerklassieker Parel van de Veluwe als Toertocht.

Na ruim 30 jaar de Parel van de Veluwe als wedstrijd verzorgd te hebben, is er vanaf dit jaar de voormalige, lange 130 kilometer route, als toertocht voor Toer-/Race-/E-Bike fietsers.

De route voert over geaccidenteerde wegen van de Noord-Oost Veluwe en biedt tevens de mogelijkheid een kortere 60 kilometer route, vanaf de Verzorgingspost De Vossenberg in Vierhouten. Na 80 kilometer is er een tweede Verzorgingspost bij restaurant 't Mussennest in Wapenveld. 

Bij deze verzorgingsposten staat IsoActive van Powerbar voor de deelnemers klaar. Tevens gelegenheid voor koffie (+appelgebak) en lunchmogelijkheden.

Vertrek en finish is bij het hoofdkantoor van Trek Benelux in Harderwijk, alwaar ruim voldoende parkeerruimte (P3) is. Inschrijven kan middels de NTFU Scan & Go (direct registratie Fiets.nl) en u ontvangt een koffiemunt na betaling (€ 5,- of € 4,-). 

Om 8 uur zal de Clini Clown (goede doel van het evenement) de start verrichten en kunt u adhv de volledig uitgepijlde route of GPX of routebeschrijving de weg vervolgen. 

Na terugkomst bij Trek Benelux staat catering klaar.

Verdere informatie:

Startlocatie  : Trek Benelux Bouw & Infra Park

                        Ceintuurbaan 2, Harderwijk

Starttijden    : 8:00 tot 10:00 uur

Afstanden     : 60 en 130 km

Kosten          : NTFU-leden € 4,00  Overigen € 5,00

Routes          : Volledig NTFU uitgepijld én GPX beschikbaar!

Route            : Vanaf A28 afslag 13 Lelystad en op N302 ri. Ermelo, wordt Ceintuurbaan.

                        Bij verkeerslichten links Bouw & Infra.

 

Foto: © SportfotoEerder...

EK Alkmaar Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl