Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

KOGA introduceert E-bike platform PACE

Woensdag 27 juni 2018

Products - KOGA introduceert volgende week op de Eurobike show in Friedrichshafen een innovatief E-bike platform onder de naam PACE.

PACE is lifestyle in combinatie met design, technologie en mobiliteit. Ontworpen voor moderne en trendbewuste mensen die zich sportief en dynamisch voort willen bewegen met een maximum aan comfort. Het PACE platform bestaat uit zes verschillende modellen, uitgerust met de allernieuwste aandrijftechnieken van Bosch en Shimano. 

De basis van de PACE modellen wordt gevormd door de innovatieve lichtgewicht  frameset zonder zichtbare lasnaden en met volledige integratie van kabels en remleidingen. Alle modellen zijn voorzien van een eenvoudig uitneembare semi-geïntegreerde accu op de onderbuis en van hydraulische schijfremmen in combinatie met steekassen ter verhoging van de stijfheid.

Bosch modellen

PACE BX: Eindelijk een alternatief voor de auto! Met deze coole urban racer ben je altijd op tijd op je werk. Bosch Performance CX motor in combinatie met Sram GX aandrijving. 

PACE B10: Dé keuze voor fietsers die sportieve looks willen combineren met robuuste kwaliteit en weinig onderhoud. Bosch Performance CX motor in combinatie met een Enviolo naafversnelling en Gates CDX riemaandrijving. 

PACE B20: Snel, veilig en onderhoudsarm. De PACE B20 is een high-end speed pedelec voor de echte fietsfanaat. Bosch Performance high-speed motor in combinatie met een Enviolo naafversnelling en Gates CDX riemaandrijving. 

Shimano modellen

PACE SX: Bospaden, veldwegen of gewoon op het asfalt. Met de PACE SX kun je overal flink tempo maken. Shimano Steps E8000 motor in combinatie met Shimano SLX aandrijving. 

PACE S10: Sportieve, lichtgewicht kilometervreter voor jarenlang zorgeloos fietsplezier. Shimano Steps E8000 motor in combinatie met Shimano Deore XT aandrijving. 

PACE S20: Exclusiviteit ten top met onder meer elektronisch schakelen en lichtgewicht carbon onderdelen. Shimano Steps E8000 in combinatie met Shimano Deore XT Di2 aandrijving. Eerder...

Products Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl