Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

AGU kledingpartner LottoNL-Jumbo

Dinsdag 21 augustus 2018

Products - Het Nederlandse AGU wordt de nieuwe fietskledingpartner van Team LottoNL-Jumbo. 

AGU is een vooraanstaand merk met een rijke historie in de top van de wielersport als sponsor van de legendarische Panasonic-formatie en de succesvolle Rabobank-wielerploeg.

Richard Plugge, manager van Team LottoNL-Jumbo: “De innovatieve ambities van AGU sluiten naadloos aan bij het groeipad van ons team. We kennen AGU uit het verleden. De kwaliteit en ruime ervaring gaven voor ons de doorslag om voor AGU te kiezen. Daarnaast zijn wij trots op ons Nederlandse karakter. Het is mooi dat we dat met deze samenwerking kunnen versterken.”

“Het is fantastisch om weer terug te zijn op het hoogste niveau. We zijn er enorm trots op dat Team LottoNL-Jumbo voor AGU kiest. Het is de bevestiging van de kwaliteit van onze fietskleding en accessoires. We kijken ernaar uit om samen met de renners van Team LottoNL-Jumbo de meest hoogwaardige, innovatieve en aerodynamische kleding te ontwikkelen, om dit  in onze collectie aan alle wielrenners door te kunnen geven”, aldus Björn Jeurissen, CEO van AGU.

De samenwerking waarbij AGU de officiële leverancier wordt van de wielerkleding- en accessoires van het team, vangt aan per 1 januari 2019 en heeft een duur van minimaal vijf jaar.

Foto: © SportfotoEerder...

Products Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl