Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

KOGA Kimera Prime Limited met SRAM

Zaterdag 09 februari 2019

Products - KOGA is een partnership met SRAM aangegaan voor de lancering van de Kimera Prime Limited: een superieure racefiets, afgemonteerd met de gloednieuwe SRAM Red eTAP AXS waarbij de 2 x 12-speed drive train draadloos wordt bediend.  

Bij de ontwikkeling van de KOGA Kimera Prime Limited is op elk vlak gezocht naar de ultieme perfectie. Dit komt niet alleen tot uitdrukking in de keuze voor het beste frame en state-of-the-art onderdelen, maar vooral door de sublieme combinatie van functionaliteit en vormgeving. Deze racer blinkt uit door zijn understated design waarbij de kleuren van de high-tech onderdelen 100% matchen met het geraffineerde artwork op het slanke frame.

De basis wordt gevormd door het superlichte en stijve frame, specifiek ontwikkeld voor het gebruik van schijfremmen en opgebouwd uit 40T High Modulus carbon met de hoogste treksterkte en een perfect geïntegreerde full carbon voorvork. 

Verschillende andere onderdelen van deze droomfiets zijn ook uitgevoerd in carbon, zoals het aerodynamische stuur met geïntegreerde stuurpen, de zadelpen en de brug van het Selle San Marco Aspide racezadel. Deze bijzondere racefiets is voorzien van bijpassende high-end Zipp carbonwielen, model 303 disc met steekassen voor extra stijfheid en voorzien van Vittoria Corsa Control 28mm draadbanden met veel comfort en een geweldige grip.

KOGA heeft voor dit model gekozen voor een 48-35T crankset in combinatie met een 10-28T cassette. SRAM eTAP AXS levert een breder bereik met kleinere stapjes tussen de versnellingen. De opvallende “flattop” ketting schakelt bovendien directer en is aanmerkelijk stiller. Via de SRAM app is de batterijstatus te bekijken, zijn de instellingen van de elektronische onderdelen te wijzigen en kan de software geüpdatet worden.

De KOGA Kimera Prime Limited is beschikbaar in de markt vanaf februari 2019 in de maten 54, 56, 58 en 60 cm. Gewicht: 7,2 kg. Consumentenadviesprijs: 8.499 Euro.

 Eerder...

Products Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl