Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Corné van Kessel heeft nieuwe ploeg

Vrijdag 13 september 2019

Offroad - Corné van Kessel en zijn huidige ploegmaat Quinten Hermans verruilen per 1 januari Telenet-Fidea voor een nieuwe veldritploeg: Tormans CX Team by Wanty-Gobert.

Vanaf de eerste januari zal een nieuw team, gesponsord door Tormans Group, maar beheerd door de structuur Want You Cycling die al de wegploeg Wanty-Gobert onder haar hoede heeft, twee van de tien beste veldrijders in de wereld verwelkomen. Quinten Hermans en Corné Van Kessel zullen de komende drie jaar in de winter in de kleuren van het Tormans CX team en in de zomer op de weg in die van Wanty-Gobert verschijnen, aangezien beiden een paraaf onder een contract tot eind 2022 gezet hebben.

Dit project werd in stelling gebracht dankzij Hans Van Kasteren. De Nederlander, oud-manager van de formatie Telenet-Fidea, heeft de alchimie tussen veldrijden, een discipline die hij van dichtbij bleef volgen aangezien hij de carrières van Quinten Hermans en Corné Van Kessel opvolgt, en de weg met Wanty-Gobert voltooid.

Corné Van Kessel, 28 jaar, bezet de 8e plaats in de individuele UCI rangschikking. De Nederlander eindigde vorige winter vijf keer binnen de top vijf in de manches van de Wereldbeker en behaalde de bronzen medaille op het Nederlands kampioenschap. Op de weg werd hij 3e in de IWT Oetingen en 4e in de Heistse Pijl in 2017. Dit jaar eindigde hij 11e in Dwars door het Hageland

Foto: © Sportfoto

 

 

 

 Eerder...

Offroad Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl