Opnieuw zeven Nederlandse rensters bij CCC-Liv

Vrijdag 22 november 2019

Women - CCC-Liv heeft ook in 2020 de zeven Nederlandse rensters aan boord die dit seizoen al het teamshirt droegen. De ploeg verlengde het contract met Pauliena Rooijakkers. Eerder gebeurde dat al met Sabrina Stultiens en Evy Kuijpers.

“We zijn tevreden over de inzet en motivatie van Pauliena Rooijakkers. Zij past binnen de ploeg en we hopen dat we haar nog naar een hoger level kunnen helpen”, aldus teameigenaar Eric van den Boom.

“Evy Kuijpers heeft dit seizoen grote stappen gezet. En met de vroege contractverlenging van Sabrina Stultiens hebben we geprobeerd om rust te creëren, zodat ze zich zonder stress kan terugknokken. Sabrina komt stap voor stap terug.”

Inge van der Heijden, Jeanne Korevaar, Riejanne Markus en Marianne Vos, de andere Nederlandse rensters bij CCC-Liv, hebben doorlopende contracten. Zij zijn er dus ook automatisch in 2020 weer bij.

Ook de Belgische Valerie Demey, de Zuid-Afrikaanse Ashleigh Moolman-Pasio en de Poolse rensters Marta Lach en Agnieszka Skalniak wisselen niet van ploeg.

CCC-Liv verwelkomt drie nieuwe rensters. Soraya Paladin komt over van Alé Cipollini, terwijl ook de Poolse rensters Marta Jaskulska en Aurela Nerlo de ploeg versterken.

Foto: © CCC-Liv 

 


Eerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl