Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Kruijswijk kopman Jumbo-Visma in Vuelta

Dinsdag 17 december 2019

Elite men - Steven Kruijswijk gaat namens Team Jumbo-Visma als kopman van start in de Vuelta a España. De nummer drie van de afgelopen Tour de France kijkt er naar uit en is ambitieus. Dat liet hij weten als reactie op de presentatie van het parcours, deze avond in Madrid.    

Met de openingsploegentijdrit in Utrecht en de daaropvolgende twee etappes naar Den Bosch en Breda is de Vuelta Nederlands getint. Welke renners Kruijswijk meekrijgt, wordt vrijdag tijdens de teampresentatie bekend gemaakt.

Steven Kruijswijk: “Ik zie het als een mooie kans om te proberen in de Vuelta op het podium te komen. Elke grote ronde die in Nederland start, heeft toch wat extra’s voor ons als Nederlandse ploeg. Voor mij steken er twee etappes echt bovenuit. De etappe met de finish op de Tourmalet en op de Angliru. Dat zijn beklimmingen die ik allebei ken. Dat zijn wel ritten die mij goed liggen en op mijn lijf zijn geschreven. Dit zijn vaak de unieke ritten die in een grote ronde op het spel staan om iets te doen.”

Foto: © SportfotoEerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl