Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Deelnemende teams Olympia’s Tour 2021 bekend

Dinsdag 05 januari 2021

Elite men - Organisator Courage Events legde tot nog toe zeventien ploegen vast voor de komende editie van Olympia’s Tour, die van 9 tot en met 12 maart verreden wordt.

Onder de deelnemende ploegen zijn acht UCI Continental Teams of daaraan gelijkwaardige ploegen en ook negen clubteams. Uit Nederland zegden Metec-Solarwatt, SEG Racing Academy, VolkerWessels CT en A Bloc CT hun komst toe. 

Deze continentale teams van eigen bodem nemen het op tegen het Uno-X Dare Development Team, Tirol-KTM (Oostenrijk), Lotto-Kern Haus (Duitsland) en de Belgische formatie Lotto Soudal U23. Uit België zijn ook de clubploegen Home Solutions-Soenens en Steeds Vooraan Kontich afkomstig. Waarmee er zeven ploegen van over onze landsgrenzen komen.

Olympia’s Tour is als oudste Nederlandse etappekoers ook een zeer geschikt podium voor de beste clubrenners om zich in de etalage te rijden. Allinq-Krush-IJsselstreek, John Deere-NWVG, Sensa-Kanjers voor Kanjers, Van Uitert-De Jonge Renner, Dutch Food Valley Cycling Team, Peddelaars/Kannibaal en TWC Tempo Hoppenbrouwers-Viro zorgen voor de sterkste inbreng van de clubteams.  

De organisatie is nog met een aantal teams in gesprek om het deelnemersveld met één of twee sterke talentvolle teams uit te breiden. Door de verschuiving op de kalender vielen Jumbo-Visma DT en Leopard Racing Team af, zij rijden enkele Kroatische wedstrijden in deze periode en konden nu de combinatie niet maken

Foto: © SportfotoEerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl