Parkhotel en DSM missen LBL door positieve coranauitslag

Zaterdag 24 april 2021

Women - Team Parkhotel Valkenburg zal niet aan de start verschijnen van Luik-Bastenaken-Luik, de laatste Women’s WorldTour wedstrijd van het Ardense Drieluik.  Ook DSM kan vanwege positief uitgevallen coroanatests niet starten.

De Nederlandse ploeg Parkhotel Valkenburg van Raymond Rol en Bart Faes kwam vanmorgen zelf met het nieuws: men kampt met enkele positieve coronagevallen na de Waalse Pijl.

Twee stafleden en een renster zijn positief getest op het coronavirus. Geen van hen heeft verschijnselen of voelt zich ziek. 

Uit voorzorg blijven de stafleden en ploeggenoten die in ‘close contact’ waren met de positieve gevallen voorlopig in quarantaine, om zo  een mogelijke verspreiding van het virus tegen te gaan en de wielerbubbel te beschermen. 

Voor het team zouden rijden Julia van Bokhoven, Nina Buijsman, Pien Limpens, Lieke Nooijen, Marit Raaijmakers en Kirstie van Haaften. 

DSM liet het bericht aan de organisatie over. Onder anderen Floortje Mackaij en Esmee Peperkamp blijven aan de kant. Later volgde een bericht van de formatie dat iedereen zich fit voelt, maar dat er toch iemand van de ploeg positief testte. "Om de veilige bubbel intact te houden.'

Foto: Sportfoto

 Eerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl