Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Strandrace C-Side Ouddorp zaterdag van start

Donderdag 17 februari 2022

Offroad - De organisatie van Cyclingteam Flakkee organiseert aanstaande zaterdag met de Strandrace van C-side in Ouddorp-West de vierde en laatste editie van de RegioBeachraces. 

De Strandrace van C-side is een voorproefje van de Beachrace van Renesse een dag later op zondag bij Scharendijke aan de . De start van de Strandrace van C-side voor de categorieën A en B is om 10.00 uur langs de vloedlijn op het Noordzeestrand ter hoogte van Dijk Het Flaauwe Werk in Ouddorp-West. In verband met COVID-19 zal het afhalen van de stuurbordjes en chips voor de strandtent plaatsvinden. Na de finish zullen de eerste drie van iedere categorie worden gehuldigd, eveneens voor de deur van strandtent C-side. De lengte van een ronde bedraagt 4,5 kilometer.

Ronan van Zandbeek uit Schijndel won de Strandrace ’t Gorsje in de A-categorie en Patrick van der Kaaij uit Oostvoorne won in de categorie B. Nationaal strandkampioen 2019 Natalie van Gogh zegevierde bij de vrouwen. Ramses Bekkenk schreef de Standrace Boelies in Hellevoetsluis bij de A’s op zijn naam, Marco Tanis won in de B-categorie en Paulina Rooijakkers bij de vrouwen overall. Ward Koster zegevierde in de Strandrace van Bula in Ouddorp in de categorie A, Lieke de Cock bij de vrouwen en Rens van den Hoek deed dat in de categorie B. Info: www.regiobeachraces.cyclingteamflakkee.nl

Tekst en foto: Dan Rolandus

 


Eerder...

Offroad Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl