Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Stage Britt de Grave bij GT Krush Tunap

Donderdag 04 augustus 2022

Women - Britt de Grave gaat de komende maanden stage lopen bij het Continentale team van GT Krush Tunap. Als renster van het Talent Cycling U19 development team, heeft De Grave de uitnodiging gekregen om stage te komen lopen bij het team van team manager Wim Klement.

„Wij zien in Britt de Grave een sterk talent dat zich erg goed heeft ontwikkeld laatste jaar bij Talent Cycling en Cycling Class. Ze is een goede renster op het vlakke, maar ook in de heuvels kan ze goed uit de voeten, zoals ze bewees in de Ardeche en op het NK. Bovenal is ze echt een teamspeler en past ze erg goed in onze filosofie“, aldus Wim Klement.

De Grave:“Voor mij is dit een hele mooie kans om stapsgewijs door te groeien. Het klinkt gek, maar GT Krush Tunap was voor mij echt de eerste keuze. Ik had al wat aanbiedingen van andere teams, maar zowel de rensters, als de begeleiding en de visie op het wielrennen sluiten heel goed aan bij mij. Mijn doel is om mij zo te ontwikkelen dat ik over twee à drie jaar eventueel de opstap kan maken naar een WWT team“.

Foto: © Sportfoto

 Eerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl