Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

WV Breda krijgt vrouwenploeg

Zondag 01 december 2013

Women - Wielervereniging Breda start per 1 januari 2014 een vrouwenteam. Het team zal bestaan uit twaalf vrouwen. Het grootste deel van de dames zal meekomen met ploegleider Chris Rouw van het Moving Ladies team. Daarnaast hoopt de club ook nog verschillende dames uit de regio aan te trekken.

Het team zal zowel nationale als internationale wedstrijden gaan rijden onder de naam: WV Breda – Manieu.nl – Ladiesteam. Ploegleider Chris Rouw is content met de samenwerking met wielervereniging Breda. “Een club zoals WV Breda met het clubhuis en parcours is in deze tijd van onschatbare waarde. Daarnaast is WV Breda een vereniging met veel jeugdleden en met het opzetten van het dames team is er voor de jeugd de mogelijkheid zich op een ontspannen manier door te ontwikkelen naar een elite dame.”

Zichtbaarheid

Meervoudig Nederlands kampioene Natascha Knaven-den Ouden, voorzitster van WV Breda, is verheugd met het opstarten van het vrouwenteam. “Het vrouwenwielrennen is de laatste tijd erg in opkomst. Wij zijn blij dat wij de vrouwen in de regio een mogelijkheid kunnen geven zich te laten zien. Het opzetten van een vrouwenploeg past in de stappen die de vereniging maakt. Daarnaast is het internationale en nationale programma dat WV Breda – Manieu.nl – Ladiesteam gaat rijden belangrijk voor de zichtbaarheid van de vereniging.”

Manieu.nl

Manieu.nl is de hoofdsponsor van het vrouwenteam. Manieu.nl maakt voordelig goede websites en webwinkels en is een groot liefhebber van het wielrennen en duursport in het algemeen. Om die reden hebben zij ook twee sportieve webwinkels voor (duur)sporters in eigen beheer, te weten: Wielervoeding.nl en Sportvoer.nl. Zo ontstaat een mooie sponsorcombinatie voor het WV Breda – Manieu.nl – Ladiesteam. 

Voorlopige samenstelling van WV Breda – Manieu.nl – Ladiesteam: Anne Peer, Denise Grimberg, Djoeke Donkers, Femke van Kessel, Geerte Hoeke, Hilde Oudman, Ingrid Rouw, Manon Driessen, Mary Rose Postma, Mirthe Wagenaar, Yukiyo Hori.

 



Eerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl