Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Van Unibet tot Hanzerenners: Teams Ronde van Overijssel

Dinsdag 23 april 2024

Elite men - De Ronde van Overijssel heeft het deelnemersveld voor de 70e editie rond. Met TdT-Unibet staat één pro continentaal team aan de start van de UCI 1.2-klassieker die op zaterdag vier mei wordt verreden.

Ook het VolkerWessels Team van titelverdediger Coen Vermeltfoort ontbreekt niet in Rijssen. Uit de continentale hoek heeft men tegenstand van BEAT Cycling, Diftar, DSM DT, Metec-Solarwatt, Parkhotel Valkenburg, Universe,  AC Sparta Praag, ARA, ATT Investmens, Israel Prmier Tech DT, MyVELO, Novapor Speedbike, Remble, BridgeLane, Ecofio Chronos, Lotto-KernHaus, Team Storck en ook de clubteams van DFVCT, OWC-Zwaluwen, Sensa-Kanjers voor Kanjers, Houttec, Volharding en De Hanzerenners tekenen present.

De keuze voor teams betekent dat de leider in de Holland Cup - waartoe de Ronde van Overijssel dit jaar nog behoort - niet aan de start staat. Clubrenner Pete Uptegrove rijdt immers voor De IJsselstreek. Overigens komt het vaker voor dat de leider niet rijdt, want deze reeks bestaat niet uit een vast deelnemersveld. Ook wordt er tijdens de wedstrijd geen leiderstrui gedragen. 

Foto: © Sportfoto

 

 

 

 

 

 

 

 Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl