Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Keizer, Goos,Tankink en Van Emden tekenen bij

Woensdag 27 augustus 2014

Elite men - Team Belkin heeft de contracten met Martijn Keizer, Marc Goos, Bram Tankink en Jos van Emden verlengd. Het kwartet draagt de komende twee jaar de naam Lotto op het shirt, want dat wordt de opvolger van Team Belkin.

Eerder tekenden Robert Gesink en Wilco Kelderman bij bij het team. Jos van Emden is blij met het vertrouwen. "Dit contract laat zien dat de ploeg mij waardeert om wat ik doe. Daar ben ik erg blij mee. Ik ga graag door met het ondersteunen van mijn teamgenoten. We hebben binnen deze ploeg een aantal zeer talentvolle kopmannen voor wie ik mij graag wegcijfer. Met de klassieke ploeg zou ik graag nog een keer Vlaanderen of Roubaix winnen.”

Marc Goos

“Ik voel me op mijn plek binnen deze ploeg. De samenwerking met mijn trainer is goed. De nieuwe insteek met een Nederlandse hoofdsponsor ziet er goed uit. Ik hoop dat ik bij dit team mijn ontwikkeling de komende jaren kan doorzetten.”

Martijn Keizer

“Deze contractverlenging is super, zeker na mijn speciale start van het seizoen. Aanvankelijk had ik geen ploeg, waarna ik ineens bij een van de beste ploegen van het peloton mocht tekenen. Dat ik nu met twee jaar verleng, bevestigt dat het goed gaat. Dat is een fijn gevoel.”

Bram Tankink

“De structuur bij deze ploeg vind je niet bij heel veel andere ploegen. Mijn rol als koerskapitein bevalt me heel goed. Met een aantal sterke kopmannen denk ik dat deze ploeg nog verder kan doorgroeien en daar draag ik graag mijn steentje aan bij.”

 



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl