Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Team Lotto.nl trekt twee buitenlanders aan

Woensdag 08 oktober 2014

Elite men - Team Lotto.nl heeft voor komend seizoen twee buitenlandse coureurs aangetrokken. Het gaat om de Belg Kevin de Weert en de Nieuw-Zeelander George Bennet. Het tweetal komt over van respectievelijk OmegaPharma-QuickStep en Cannondale.

“Kevin kennen we nog van zijn eerdere periode bij de ploeg”, stelt ploegleider Nico Verhoeven. “Hij heeft in het verleden goede prestaties geleverd in de grote rondes en gaat bij ons zijn uiterste best doen om de ronderenners bij te staan. George is een jong talent dat we graag de kans geven om zich aan de hand van onze filosofie te ontwikkelen. We verwachten dat hij in de etappekoersen mooie dingen kan laten zien.” 
In de seizoenen 2003 en 2004 kwam De Weert uit voor Rabobank, na eerst deel te hebben uitgemaakt van het Continental Team.  “Ik ben zeer tevreden met deze overstap”, aldus De Weert. “Ik heb mijn opleiding genoten onder Nico bij het Continental Team en wilde altijd graag nog een keer onder hem rijden bij de profs. Nu, twaalf jaar later, gaat dat eindelijk gebeuren. Dat is super. Nico kan het beste in mij naar boven halen. Ik wil Robert Gesink en Wilco Kelderman zo goed mogelijk bijstaan in hun klassementsambities.” 



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl