Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Lotto-Jumbo veertiende in ploegentijdrit Romandie

Dinsdag 28 april 2015

Elite men - Lotto-Jumbo is met een veertiende tijd in de ploegentijdrit begonnen aan de Tour de Romandie. De zege ging nipt naar Team Sky, die 55 seconden sneller bleek dan de Nederlandse WorldTour-ploeg. Wout Poels maakte geen deel uit van de winnende formatie, hij moest afzeggen vanwege een schouderblessure.

De beste Nederlander in deze ploegentijdrit was Lieuwe Westra die met Astana vijfde werd. Ploegleider Erik Dekker van Lotto-Jumbo wist na afloop niet zo goed hoe hij de prestatie van zijn renners in moest schatten. “Ik kom er niet helemaal uit. Al vrij vlot hadden we vijf man over. Laurens ten Dam kreeg na 1,5 kilometer een probleem met zijn derailleur. Bert-Jan Lindeman ondervond nog behoorlijk wat last van zijn val in Luik-Bastenaken-Luik en Brian Bulgac kon nog niet volop meedraaien vanwege de knieproblemen die hij heeft gehad. Maar de andere vijf hebben het netjes gedaan. Het gat met Sky is best groot, maar het verschil met de nummer negen is vrij klein. Ik denk dat we daar bij hadden kunnen zitten, als de details klopten.”

Speel met met ons Giro-Spel en win VIP-kaarten voor het NK Emmen, een gesigneerd shirt van Lampre-Merida of Viva Emilia!



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl