Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Lotto-Jumbo met Gesink en Van Winden naar California

Maandag 04 mei 2015

Elite men - Lotto-Jumbo zet in de Tour of California in op klimmer Robert Gesink en de Belgische sprinter Tom van Asbroeck. Ook rijdt Dennis van Winden zijn eerste wedstrijd sinds zijn overstap van Baku naar zijn Nederlandse werkgever.

Gesink kijkt uit naar zijn optreden in de Verenigde Staten. “Ik vind de Tour of California een schitterende koers. Ik ben er in het verleden al een aantal keer succesvol geweest en na de Tour de Romandie is deze wedstrijd voor mij een logische stap. Ik hoop dat ik in Amerika nog meer in staat ben om mee te doen voor mooie uitslagen, want daar gaat het uiteindelijk allemaal om. Met de zege van Moreno Hofland in Yorkshire zijn we vertrokken. Ik wil die lijn in Amerika doortrekken.”

Hoogtestage

Gesink blijft na de Tour of California met zijn familie in de Verenigde Staten om op hoogte te trainen. “Op die manier wil ik mij voorbereiden op de Ronde van Zwitserland en de Tour de France. Het land bevalt me en biedt mij de perfecte combinatie van inspanning en ontspanning.” Verder rijden Laurens ten Dam, Jos van Emden, Mike Teunissen, Sep Vanmarcke en Dennis van Winden.

Speel mee met ons Giro-Spel en win VIP-kaarten voor het NK Emmen, een gesigneerd shirt van Lampre-Merida of Viva Emilia!

 



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl