Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Teams Royal Smilde Olympia’s Tour zijn bekend

Dinsdag 07 mei 2013

Elite men - De deelname van het Rabobank Development Team, Koga Cycling Team, Cycling Team Jo Piels en de selecties van Nieuw-Zeeland en Australië aan Royal Smilde Olympia’s Tour waren op de persconferentie al bevestigd, nu is ook bekend wie er verder mee doen aan de ronde.

Zoals verwacht zijn ook Cycling Team De Rijke en Metec-TKH present in de oudste etappekoers van ons land. Uit eigen land zijn verder Baby Dump, Parkhotel Valkenburg, Schijf-Koopmans, NWVG-Bike4Air en Ruiter Dakkapellen aanwezig.

Team Concordia

De internationale concurrentie komt – buiten de genoemde twee selecties – van 3M, Team Jensen- Ramirent, Etcetera-WorldofBike, Firefighters Cycling, Oneco Cycling Team, KED-Stevens en Team Concordia Forsikring Riwal. Bij het laatste team zijn ook de smaakmakers van de Ronde van Overijssel van afgelopen zaterdag aangemeld volgens de voorlopige opstelling: meest strijdlustige renner Kasper Klostergaard en Martin Mortensen (beiden oud-professionals). Olympia’s Tour start maandag in Katwijk en sluit de zaterdag daarop af in Reuver. Onderweg zijn er aankomsten in Hoofddorp, Alkmaar, Gendringen en Voerendaal. Titelverdediger Dylan van Baarle (Rabobank DT)  is ook van de partij.

Foto: (C) SportfotoEerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl