Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Eurométropole: podium voor Kreder en Keizer

Zondag 04 oktober 2015

Elite men - Raymond Kreder is derde geworden in de vierde etappe van de Eurometropole Tour. De renner van Roompot-Oranje Peloton zag Jonas Ahlstrand de zege pakken in deze slotrit.

In het klassement eindigde Martijn Keizer als tweede. De renner van Lotto-Jumbo moest in de proloog Alexis Gougeard voor laten gaan en die volgorde bleef tot de laatste etappe ongewijzigd. Martijn Keizer baalde na de wedstrijd van het mislopen van de eindzege. Het is altijd balen als je tweede wordt, gaf hij aan. Maar het was denk ik het hoogst haalbare, deze week. We hebben het geprobeerd, maar Gougeard bleek te sterk. Het was leuk om meerdere dagen voor een klassement te rijden. Normaal gesproken werk ik voor de kopmannen, maar nu werkte de ploeg voor mij. Daar ben ik ze dankbaar voor. Ik sluit mijn seizoen nu met een goed gevoel af. Dit neem ik mee naar volgend jaar.

Nog 3 kansen

Kreder keek terug op een prima week. "Ook vandaag lukte het goed mij steeds voorin te handhaven en met hulp van de teammaats kon ik fris aan de finale beginnen. Helaas had ik net niet genoeg snelheid om te winnen. Na meer dan twintig plaatsen in de top 10 zou een overwinning mijn seizoen toch wel af maken. Wat dat betreft krijg ik nog drie kansen”.

 



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl