Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Livestream uurrecordpoging Evelyn Stevens (Boels-Dolmans)

Vrijdag 26 februari 2016

Women - Evelyn Stevens verschijnt op zaterdag 27 februari op de baan om het werelduurecord aan te vallen. Om 20 uur Europese tijd probeert de Amerikaanse een nieuwe mijlpaal te realiseren op dit vlak.

Bridie O'Donnell bracht het uurrecord vorige maand op Australische bodem op 46,882 kilometer. De kaarten om Stevens live het record aan te zien vallen, waren in slechts zes minuten uitverkocht. De wedstrijd is wel via een livestream te bekijken. Zoals op deze UCI-stream. 

Stevens doet haar poging op de piste van het Colorado Springs Olympic Training Velodrome. De 333,3 meter betonnen baan bevindt zich op hoogte. USA Cycling heeft het project samen met Stevens en haar coach Neal Henderson opgepakt, de piste is op een steenworp afstand van hun hoofdkwartier gevestigd. De Amerikaanse bond heeft supporters gevraagd hun steun te geven. Vanaf vrijdag houdt USAC een twitterwedstrijd. Je kunt daarop laten weten welke afstand je denkt dat Stevens gaat afleggen. Gebruik daarvoor de hashtag #UCIHourRecord. Wie de daadwerkelijke afstand het dichtst benadert, krijgt een door Stevens gesigneerd shirt.



Eerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl