Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Arenda Grimberg terug in koers

Vrijdag 05 augustus 2016

Women - Voormalig topwielrenster Arenda Grimberg uit Almelo maakt op 38-jarige leeftijd haar rentree in het Twentse wielerpeloton.

De Nederlands kampioene van 2002 en deelneemster aan meerdere wereldkampioenschappen doet mee aan de VIRO Criterium Cup Twente. Die wordt voor de vrouwen op 19, 20 en 21 augustus verreden in achtereenvolgens Markelo, Goor en Oldenzaal. “In Twente ligt nog steeds mijn hart, vandaar dat ik het echt mooi vind om hier weer te kunnen rijden”, aldus de nu in Brabant woonachtige Grimberg.

Inmiddels reed Grimberg al een aantal criteriums en daarbij eindigde ze telkens bij de eerste twintig. “Maar het was wel afzien en dat verwacht ik dat het nu ook zal worden. Ik denk dat het een mooie strijd wordt in de VIRO Criterium Cup Twente, wat ik trouwens een goed initiatief vind voor het regionale wielrennen. Je mag van mij verwachten dat ik mijn stinkende best ga doen om het beste eruit te halen wat er in zit. Én dat ik onwijs ga genieten van deze drie dagen en dan weer tevreden, met een smile, het wielerpeloton ga verlaten."

Foto: © Sportfoto



Eerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl