Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Internationaal veld voor Kernenomloop

Woensdag 31 augustus 2016

Elite men - De Kernenomloop Echt-Susteren heeft op zondag 4 september een internationaal deelnemersveld aan het vertrek staan in Limburg.

In deze 1.2-klassieker rijden de Nederlandse continentale teams SEG Racing, Join S-De Rijke, Team Piels, Metec-TKH, Rabo Dev Team, BabyDump en Parkhotel Valkenburg en de nationale clubteams van Nijwa/NWV Groningen, Bergklimmers, De Jonge Rennner, Sensa Kanjers voor Kanjers en UWTC De volharding. 

Het internationale component komt van Leopard, AC Sparta Praha, Massi-Kuwait, Superano Ham-Isorex, Kuota-Lotto, Lotto-Soudal, CK Pribram Fany Gastro, team 3M, BMC Development Team, Team Roth, Differdanga-Losch en Palm Pole Wallone.

De koers voert traditiegetrouw door de woonkernen en de buurtschappen van de gemeente Echt-Susteren. De afstand voor de wedstrijd van dit jaar is 197 kilometer. De start van de wedstrijd is om 13.00 uur. De finish wordt tussen 17.00 en 17.30 uur verwacht.

De wedstrijd werd de afgelopen jaren gewonnen door Max Walscheid (2015), Phil Bauhaus (2014) en de huidige Nederlands kampioen bij de profs Dylan Groenewegen (2013).

Foto: © Sportfoto



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl