Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Ten Dam en Curvers jaar langer bij Giant-Alpecin

Dinsdag 13 september 2016

Elite men - Roy Curvers en Laurens ten Dam rijden ook in 2017 voor de opvolger van Giant-Alpecin, zo laat de ploeg weten. Ten Dam is dan aan zijn tweede seizoen bezig voor de ploeg van Iwan Spekenbrink, Curvers maakt al deel uit van de ploeg sinds de start.

Ten Dam voelde tijdens de Tour dat hij nog niet klaar was om in de remmen te knijpen. "Ik voelde dat de jonge renners nog steeds kunnen profiteren van mijn ervaring. Ik ben zeer gemotiveerd nog een jaar samen te werken met mijn ploeggenoten en de teamleiding. De komst van Wilco Kelderman heeft me ook gemotiveerd door te gaan, we hebben een indrukwekkend team voor het klassement in 2017 en daar wil ik een grote rol in gaan spelen."

Vertrouwen

Curvers is blij de ploeg nog een jaar te kunnen dienen. "Ik maak al tien jaar deel uit van de ploeg en tevreden over mijn contractverlenging" zegt Curvers. "De ploeg heeft altijd vertrouwen in mij gehad en dat is ook voor komend jaar het geval. Ik kijk ernaar uit de nieuwe en al ontwikkelde talenten bij te staan en ze te helpen bij het behalen van mooie resultaten."

Foto: © Sportfoto Laurens ten Dam



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl